Christopher Max boeken

De Amerikaanse singer/songwriter Christopher Max woont alweer sinds een paar jaar in Nederland. Op dit moment geniet de flamboyante Christopher grote bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland in het team van Roel van Velzen. Hij schopte het uiteindelijk ver tot en met de live shows. Muziek zat hem al vroeg in de genen, dat kon ook niet anders met als vader de beroemde zanger en tekstschrijver Gene Mc Daniels die in de jaren 60 diverse hits scoorde. Zijn oudste twee kinderen brachten Christopher er uiteindelijk toe dat hij zich in Nederland ging vestigen.

Christopher heeft in Amerika al aan aardige muzikale staat van dienst en stond onder contract bij EMI Records en Sony Music Publishing in New York City waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Op dit moment is hij fulltime muzikant en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. Het 49-jarige muzikale talent werkte eerder met grote wereldsterren zoals Michael Jackson, Whitney Houston, Slash en Lenny Kravitz. Laatstgenoemde mag hij al jarenlang ook tot zijn vriendenkring rekenen. Zijn muziekstijl laat zich het beste omschrijven als rock/pop.

Download PDF

Christopher Max Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459