Claude boeken

Nederland is een nieuw muzikaal talent rijker met Claude! De jonge zanger, die in 2022 de talentenjacht ARE YOU NEXT? van XITE en Cloud 9 Music won, breekt hier alle records. Zijn catchy debuut single ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ was wekenlang de meest geshazamde track in Nederland, heeft inmiddels de Platina Gouden status behaald en stond wekenlang bovenaan in de Spotify Top 50 en de Top 40. Het is uniek dat een debutant met zijn eerste single op #1 in de Top 40 terecht komt, de laatste keer dat dit gebeurde was dertien jaar geleden. Claude was dan ook genomineerd voor een Top 40 Award in de categorie ‘Beste Nieuwkomer (Nationaal)’ en voor een Edison in de categorie ‘Nieuwkomer’. Zijn eerste Gouden Plaat heeft hij mogen ontvangen op de Cloud 9 Music showcase bij Eurosonic Noorderslag, het grootste showcasefestival van Europa.

Sinds de release van ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ is Claude één van de meest gewilde upcoming artiesten van Nederland. Zijn eerste officiële optreden was in de Ziggo Dome in Amsterdam, een concerthal met een capaciteit van 17.000 man. Een start waar menig artiest alleen van durft te dromen! Daarnaast is Claude aangekondigd als het voorprogramma van de wereldster Stromae, waarmee hij drie keer in de Ziggo Dome staat.

Download PDF

Foto's

Claude Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459