Crystal Dream boeken

Crystal Dream Regular bestaat uit een energieke show met de beste pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ‘80 en ’90.

Crystal Dream voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. Crystal Dream Regular is een absolute must voor elke muziekliefhebber waarbij kwaliteit en entertainment hoog in het vaandel staan.

Crystal Dream Regular is een graaggeziene act op festivals, events, in feesttenten, grand cafés en de meest toonaangevende dancings van Nederland. Met deze act staat de band al meer dan 19 jaar aan de top van het entertainmentcircuit.

Naast akoustische optredens is een absolute aanrader;
“Crystal Dream plays U2” een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2

Download PDF

Crystal Dream Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459