D-Sign boeken

 D-Sign spettert van het podium! 

Van feesttent naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest. De naam zegt veel over deze top 40/100 coverband. D-sign is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doet niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit.

Geweldige muzikanten
Deze enthousiaste vijfmans formatie zet in samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf een avondvullende show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

Repertoire!
Stil blijven staan op zo’n dansbaar repertoire?? Onmogelijk! Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren muzikanten ook ontzettend veel nieuwe muziek. De huidige top 40 lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up to date blijft.

Extra’s & uitbreidingsmogelijkheden
* D-Sign Acoustic
* Allround DJ

Download PDF

D-Sign Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459