Dana Winner boeken

In het plaatsje Hasselt werd op 10 januari 1965 Dana geboren, en groeit op met 4 andere kinderen. Haar passie voor zingen komt tot zijn recht wanneer zij zich aansluit bij het plaatselijk kerkkoor. Wanneer zij meedoet aan een zangwedstrijd met een liedje van Mireille Mathieu wint zij met vlag en wimpel de wedstrijd.  Vanaf toen begon het succes en scoort haar eerste hit ´ Op het dak van de wereld´. Sindsdien is haar carrière ontstaan.  Het bewijs van haar talent komt terug in haar verschillende nummer 1 hits zoals: De oude man en de zee, Westenwind en Zeven regenbogen.

Nadat zij vijf keer werd gekozen tot de beste zangers in eigen land verovert zij ook het buitenland. Dit doet ze in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en vele anderen. In 2007 breekt Dana door in Duitsland, met haar liedje ‘Wenn du lachst’ wanneer zij de meest gedraaide artieste is op de Duitse radio. Een prestatie die een zanger of zangeres haar nog nooit heeft voorgedaan. Na vele jaren on tour en on the road over de wereld is Dana klaar voor haar carrière vervolg. Ze heeft haar droomproject aan de kant geschoven en heeft er nu eindelijk tijd voor vrij gemaakt.

Dana wil zich focussen op haar project dat immers al jaren door haar hoofd spookt en in haar hart zit. Haar droomproject word uitgebracht tot een prachtige cd genaamd ’Parels uit de Noordzee’’. Deze liedjes zijn dan ook een must om te luisteren voor wie oor heeft voor de muzikale overvloed van Nederland en Belgie. Dana is met de theatervoorstelling nog te zien in diverse theaters in zowel Nederland en Belgie aan de hand van ‘Parels uit de Noordzee’.

Dana Winner boeken

Met inmiddels twee miljoen verkochte cd´s op haar naam in binnen en buitenland, is Dana Winner een van de graag geziene zangeressen uit Vlaanderen. Deze artieste met een prachtige stem kan intussen terug kijken op een geslaagd muziek carrière die tot op heden al meer dan twintig jaar duurt. Heeft u interesse in het boeken van Dana Winner  maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Download PDF

Dana Winner Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459