DansPaleis boeken

Het begon in het Tobacco Theater in Amsterdam: een reeks stijf uitverkochte shows (gedurende twee jaar!) Een groot succes onder dans- en discoliefhebbers. De ultieme zondagmiddag-besteding. En nu is het DansPaleis van Kasper van Kooten dan eindelijk te boeken op lokatie (event, club, festival)

Een perfecte high energy afsluiter voor een evenement
Dance-classics uit de jaren 70, 80 en 90, voorzien van een perfecte imitatie of een speciale uitvoering door zanger/comedian Kasper. Van Michael Jackson tot Madness, van Bobby Brown tot The Bee Gees, gespeeld door de beste muzikanten van Nederland en gezongen door:

Kasper van Kooten en zijn exotische & muzikale vriendin Lara Kowsoleea. Zij nemen je bij de hand en zorgen dat je binnen twee minuten staat mee te zingen én dansen! Lara zingt betoverend en Kasper drumt & zingt de pannen eraf. Een combinatie van geweldige muzikaliteit en humor maakt DansPaleis uniek.

De meest oorspronkelijke & eerlijke vorm van entertainment: live muziek met 100% herkenning.
​Adviesleeftijd: 30 tot 55 jaar.
​Eventueel met gast-zangers*
Kids kunnen gewoon mee!

Naast DansPaleis The Original is er ook:
– DansPaleis The Movies : Hoe herkenbaar en genietbaar zijn de tv-tunes en filmmuziek uit klassieke series en films! Speciaal als ode aan zijn andere twee grote liefdes: film en tv stelt Kasper met zijn band een prachtige muziekavond samen met de meest bekende, mooie, swingende en hilarische tv- en filmtunes.

– DansPrinsjes & Prinsesjes : Kleintjes doen niets liever dan dansen. Of het nu op de klanken van Kinderen voor Kinderen, Bumba, Famke Louise, of op alle (oldschool!) tracks uit de recente animatiefilm SING is; kinderen kennen alles, doen altijd mee en kunnen in een uurtje heerlijk uitrazen op de speciaal geselecteerde songs van Het DansPaleis.

Download PDF

DansPaleis Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459