Dante Klein boeken

Het is nog maar 5 jaar geleden dat bijzijn knallende debuut maakte met ‘Ertesuppe’, en Dante Klein is nu al niet meer weg te denken uit de dancewereld. ‘Let Me Hold You (Turn Me On)’, zijn track met Cheat Codes uit Los Angeles is sinds 2016 meer dan 381 miljoen keer beluisterd op Spotify, en Dante heeft zijn kunsten al vertoond op de grootste feesten, van Tomorrowland in België tot Ushaïa op Ibiza. Met een geraffineerde balans tussen pop- en clubmuziek bestormt Dat wereldwijd de hitlijsten én de belangrijke podia.

In december 2014 kwam ‘Ertesuppe’ uit. Het nummer werd getekend door Spinnin’ en was zelfs in Groot-Britannië op de radio te horen. ‘Ertesuppe’ werd vervolgd met een samenwerking met Sam Feldt (‘Feels Like Home’) en remixen voor Dimitri Vegas & Like Mike en Kim Churchill. Deze eerste releases waren echte clubtracks, maar ze gaven Dante een platform waarmee hij ook zijn andere grote muzikale liefdes kon belichten: pop en hiphop. Hij wist contact te leggen met Cheat Codes en ‘Let Me Hold You (Turn Me On)’ was het resultaat. Het nummer werd als ID-track op Spotify uitgebracht en al vier miljoen keer beluisterd voordat überhaupt bekend waas wie het had gemaakt. Sinds die officiële release is de teller tot bijna 400 miljoen plays gestegen, en de plaat is goud en zelfs platina gegaan in verschillende landen – na maanden door te hebben gebracht in Spotify’s Global Top 30. In het kielzog van ‘Turn Me On’ breidde Dante zijn muzikale horizon uit met ‘Harder’, samen met de Amerikaanse zangeres HAILZ, en ‘Coke & Hennessy’, waarin de roemruchte 90’s rapgroep Bone Tugs zijn opwachting gemaakt. Dante’s snel rijzende ster als producer heeft hem ook als DJ in de spotlights gezet. Zijn clubgerichte, pompende sets zetten over de hele wereld dansvloeren in vuur en vlam. Dante beleefde in de zomer van 2017 bijzondere hoogtepunten op Sunrise Festival (Polen), Tomorrowland (België), Nova Era Festival (Portugal), Ohrid Calling:Hardwell (Macedonië), Ushuïa (Ibiza) en Sounce Parade (Zuid-Korea). Dankzij zijn scherpe oog voor de balans tussen club- en popmuziek kan Dante zich verheugen op een gouden toekomst. Produceren blijft zijn passie, en door die liefde ligt er een stapel nieuw materiaal klaar voor 2020. En -last but not least- Dante Klein is klaar om de hele wereld over te nemen

Download PDF

Dante Klein Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459