Darkraver boeken

Darkraver (echte naam: Steve Sweet) is geboren op 12 september 1967 in Den Haag. Hij is begonnen als een swingbeat DJ in Scheveningen, en werd daarna een stripper. Toen hij als stripper werkzaam was in de beroemde Rotterdamse club Parkzicht ontdekte hij de house. Dat was in 1991 en snel daarna werd hij een van de populairste hardcore/ oldschool DJ’s. Samen met DJ Gizmo vertegenwoordigde hij de Haagse hardcore scene en natuurlijk het Haagse “Rave the City”. Iedereen kent hem van zijn rare pakken, kapsels, grappen en als Mr. Baco. Hij was een van de oprichters van de “Newschool” rond 1997, een langzamere vorm van hardcore. Enkele hits die hij in die tijd samen met DJ Vince geproduceerd heeft zijn: “Intelligent Hardcore” en “Thunderground”, deze zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers. Tegenwoordig draait hij behalve hardcore en oldschool ook hardstyle en jumpstyle (soms onder de naam “DJ Steve Sweet”) en zijn populariteit wordt alleen maar groter.

In 2005 scoort hij een grote hit met zijn nummer “Komt tie dan he”. Van dit nummer is ook een videoclip te zien op The Box

Download PDF

Darkraver Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459