Darryl boeken

Darryl begon met rappen toen hij 16 jaar oud was. Met zijn neef Reverse begon hij het producersteam Art-Officials. Hij raakte bekend bij het grote publiek, met zijn bijdrage op de Straatremixes 2 en Straatremixes 3, mixtapes van D-Men.
Ruim een jaar later had Darryl een grote hit met een bijdrage aan het nummer “Wat wil je doen?” van The Partysquad voor de film Het Schnitzelparadijs.

Darryl tekende in 2007 bij het label SPEC entertainment van Ali B. Eind 2007 had Darryl een hit met Ali B, Yes-R en Gio met het nummer “Groupie Love”. Daarna volgde een undergroundhit met Ali B Yes-R en Sjaak met “Shit is gruwelijk”. In 2008 bracht hij zijn mixtape Terug, waarop 20 nummers staan. In de zomer van 2008 bracht Darryl “Eeyeeyo” met Ali B, Soumia en Rio. Hij verscheen in november 2008 ook op de track “Whoop Whoop” van Dicecream, in samenwerking met The Partysquad, Reverse en Sjaak. Zijn nieuwe single “Darryl Express” verscheen in het begin van 2009. Daarna bracht hij twee nieuwe nummers uit, namelijk “Harghd” met Ali-B & Sjaak en “Mee naar Huis” met Yes-R & Soesi-B, en een nieuwe mixtape getiteld “A-Town Swagg” (met Reejon) en stond hij in het voorprogramma van de Amerikaanse rapper Lil Wayne.

Begin 2011 kwam het album ‘Dichtbij’ uit, waar onder anderen de artiesten Brownie Dutch en Brace op te horen zijn. Het merendeel van de albumproductie was gedaan door Reverse, alhoewel sommige beats werden geproduceerd door Spanker en Brownie Dutch.

Download PDF

Darryl Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459