David Benjamin boeken

Hij leerde zichzelf gitaar spelen, bereikte de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, speelde zijn eerste EP voor de uitverkochte bovenzaal van Paradiso en werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Wie is die man?

Die man is David Benjamin, de man die de gitaar van zijn broer inpikte om zichzelf te leren spelen, zangles nam en al snel een band oprichtte: The Relish. Een plantencontract en een paar voorprogramma’s van Go Back To The Zoo en Rigby later, maakte David een creatief uitstapje naar de filmwereld.

Clip en klaar
Na de filmacademie maakte hij onder meer videoclips voor Chef’Special en Jett Rebel. Prachtig werk, maar al gauw was het zo klaar als een klontje dat David liever zèlf weer muziek wilde maken. In 2014 deed hij dan ook auditie voor het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en schopte hij het tot in de finale: het startsein voor zijn fulltime carrière als singer-songwriter.

Through Your Eyes
Met zijn auditieliedje Through Your Eyes kreeg hij bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland jurylid Sanne Hans aan het huilen. David’s eerste EP draagt nu ook dezelfde titel en zijn EP releaseparty in Paradiso was al ver van tevoren uitverkocht. Gelukkig horen we sindsdien steeds meer van David, onder andere de single Can’t Get My Head Around Loving You, die hem de terechte titel 3FM Serious Talent opleverde.

Onthoud die naam!
De volgende stap? “Als een idioot een geweldige plaat gaan maken! Die wil ik eigenlijk dit jaar nog af hebben. En dan hopelijk, full blast optredens doen en festivals af.” Aan ambitie en enthousiasme geen gebrek, aan talent zeker niet. Onthoud die naam: David Benjamin.

 

Download PDF

David Benjamin Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459