Davina Michelle boeken

Quizvraag: deze YouTube-zangeres heeft meer dan 450.000 abonnees op haar razend populaire kanaal, werd de hemel ingeprezen door niemand minder dan de Amerikaanse ster P!NK en deed onlangs mee aan televisieprogramma Beste Zangers. En ohja: ze heeft sinds kort ook een geweldige nummer 1-hit op haar naam. Wie is het? Dat kan er maar één zijn: Davina Michelle!

Het is een publiek geheim dat steeds meer clubs en festivals dit felbegeerde talent willen boeken voor een optreden. Dat kan, maar druk heeft Davina het wel. De komende tijd gaat de zangeres namelijk van start met een langverwachte clubtour. Opdrachtgevers die haar willen inhuren moeten dan ook rap zijn: boeken via Artiestenbureau verloopt snel en betrouwbaar.

Biografie van Davina Michelle

Hoe groeit een onbekende YouTube-zangeres uit tot een absolute hit in een tijdperk waarin er op YouTube elke minuut meer dan 300 uur aan videomateriaal wordt geüpload? Het is het inspirerende verhaal van Davina Michelle, die op 12 november 1995 geboren wordt in Rotterdam. En niet eens in een muzikaal gezin – wat haar rush naar de top alleen maar indrukwekkender maakt.

Hoewel het maken van muziek thuis niet met de paplepel wordt ingegoten, merkt Davina al op jonge leeftijd dat ze houdt van zingen. Nietsvermoedend plaatst ze wat zangfilmpjes van zichzelf online en al snel tonen steeds meer mensen belangstelling. In 2017 begint ze met het wekelijks plaatsen van een cover van een recent populair lied op YouTube. En dat is waar het grote succes begint…

Davina Michelle inhuren voor club of festival

Wereldster P!NK ontdekt haar cover van ‘What About Us’ en is vanaf het eerste moment razend enthousiast. Sterker nog: ze geeft openlijk toe dat ze Davina’s versie beter vindt klinken dan het origineel. Davina Michelle is op dat moment wereldnieuws en tal van televisieshows en eventorganisatoren in binnen- en buitenland willen haar inhuren voor een optreden.

Ze maakt onder meer haar opwachting in Nederlandse programma’s zoals RTL Late Night en De Wereld Draait Door en ziet haar YouTube-kanaal stijgen naar het duizelingwekkende aantal van meer dan 450.000 abonnees. In juni 2018 verzorgt de getalenteerde artieste vervolgens met veel succes een aantal optredens in Amerika. Ook hier staan opdrachtgevers te trappelen om haar te boeken.

Zangeres Davina Michelle boeken voor een optreden

Inmiddels heeft de carrière van Davina Michelle een grote vlucht genomen. Niet alleen op YouTube, maar ook op radio en televisie is de populaire zangeres veelvuldig te bewonderen. Dit jaar nog neemt ze deel aan het prestigieuze televisieprogramma Beste Zangers, waar ze een onuitwisbare indruk achterlaat met haar vertolking van het nummer ‘Duurt te lang’ van Glen Faria.

Het resultaat is even onverwacht als imposant: met haar versie van het nummer belandt ze op nummer 1 in zowel de Mega Top 50 als de Nederlandse Top 40. Het is dan alweer 6 jaar geleden dat er voor het laatst een Nederlandse zangeres op nummer 1 in deze toplijsten heeft gestaan. Is het nog een verrassing dat inmiddels zo’n beetje iedereen Davina Michelle wil inhuren voor een optreden?

Davina Michelle inhuren via Artiestenbureau.nl

Mocht u er nog aan twijfelen: het boeken van de razend populaire Davina Michelle is op dit moment op elk event een voltreffer. En dat terwijl de hype rondom deze artieste in de komende tijd naar verwachting alleen maar groter wordt!

Wilt u dit sensationele talent nu met eigen ogen aanschouwen en inhuren voor uw uitverkochte festival of club? U doet het snel, eenvoudig en veilig via Artiestenbureau. Neem contact op met ons enthousiaste team voor meer informatie over de boekingsvoorwaarden.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

Davina-Michelle-Boeken-Artiestenbureau-1
Davina-Michelle-Boeken-Artiestenbureau-2

Davina Michelle Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl