Coen & Sander boeken

Als Coen & Sander in de zomer van 2006 samen starten met een radioshow, is er niemand die ook maar enigszins kan vermoeden hoe groot het succes zal worden. Ja, de jongens zijn vlot gebekt en hebben de lach aan hun kont hangen, maar dat biedt geen garanties. Nu, bijna 15 jaar later, is het illustere radio-duo niet meer weg te denken en zijn Coen & Sander bij ons te boeken voor een spectaculaire show.

In hun liveshows laten de heren zien hoe je een lekker feestje moet bouwen. De ingrediënten voor hun spektakelstuk zijn bekend: de beste hits van nu, slijtvaste knallers uit de nineties, foute après ski-nummers en uiteraard de vetste house- en clubtracks. Stilstaan of muurbloempje spelen is geen optie als Coen & Sander hun zware geschut tevoorschijn halen. Het feest kan beginnen!

Biografie van Coen & Sander

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga genieten allebei al de nodige bekendheid als ze in 2006 voor het eerst samen op radio te horen zijn. De Coen & Sander Show betekent hun definitieve doorbraak als duo. Ze groeien uit tot dé publiekstrekker van 3FM en kunnen al snel rekenen op een enorme fanschare. Het nieuws dat de twee heren in 2015 de publieke omroep verlaten, slaat dan ook in als een bom.

Radio 538 legt de winnaars van de Goude Radioring in 2008 vast en heeft daarmee goud in handen. Ook onder de paraplu van de commerciële omroep duurt het succes onverminderd voort. Coen & Sander blijven scoren en genieten nog altijd een waanzinnig populariteit. En ook naast hun radioavonturen zitten ze niet stil, getuige de singles ‘Supergeil!’ (2016) en ‘Feest waarvan ik morgen niets meer weet’ (2018).

Coen & Sander inhuren voor feesten en evenementen

Wat het duo op de radio zo ongelooflijk populair maakt, zijn ook de belangrijkste pijlers van hun liveshows: een mengelmoes van golden oldies, doldwaze grappen, vette nieuwe hits en hier en daar een retefoute plaat om de sfeer nog wat verder te hogen. Coen & Sander boeken of inhuren voor een optreden is succes verzekerd, voor jong én oud.

De Coen & Sander show is te boeken als DJ-set, waarin écht niets te gek is. Ook zijn de twee regelmatig te vinden op bedrijfsevents en zijn ze te boeken als presentator. Daarnaast zijn ze vaak aanwezig op de grote festivals en organiseren ze zo nu en dan hun Coen und Sander Fest. Met andere woorden: u kunt het zo gek niet bedenken, of deze twee BN’ers zijn er wel voor in!

Vertrouwd en snel Coen & Sander boeken voor een show

Wilt u Coen & Sander inhuren voor een show op locatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid, voorwaarden en prijzen. U kunt daarvoor bellen naar 036 – 234 00 44, of een bericht achterlaten via deze website. U ontvangt binnen 24 uur een passende reactie.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Coen & Sander Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459