Dirtcaps boeken

De revolutionaire producties en knetterharde livesets zijn het onomstreden bewijs; Dirtcaps zijn de crème de la crème van de Trap House. Het Nederlandses duo begon in 2008 aan een globale opmars en heeft sindsdien de scene overspoelt met hun kenmerkende sound en de bekendste clubs ter wereld kenneis laten maken met hun machtige liveshows.

Dirtcaps heeft zich bewezen middels samenwerkingen met namen als DJ Carnage, Laidback Luke en Coone, remixen voor artiesten als Hardwell en W&W en baanbrekende optredens op ’s werelds grootste festivals, waaronder Defcon.1 in Chili, Tomorrowland, Tomorrowworld en Mysteryland. Ze brachten grootschalige tours en shows van de Verenigde Staten en Australië naar Zuid-Korea en Maleisië en hebben de Trap House-sound naar een hoger niveau getild. Ze zijn veel meer dan grote talenten alleen. Ze zijn de act van het moment. Ze zijn Dirtcaps.

Download PDF

Dirtcaps Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459