DJ Live Act FloorJaxx boeken

FloorJaxx is een DJ live act bestaande spectaculaire muzikale elementen die naar wens samengesteld kan worden. Denk aan een combinatie van DJ met vocalist (zangeres, zanger of MC), de toevoeging van saxofonist voor heerlijke funky tunes, een percussionist(e) die te gekke ritmische beats speelt, een trompettist, gitarist of zelfs een violist.

FloorJaxx beschikt over een professioneel artiestenbestand met de beste DJ’s, zangers, zangeressen, saxofonisten, percussionisten, gitaristen, trompettisten en violisten, die stuk voor stuk een geweldige performance neerzetten, jarenlange ervaring hebben, 100% energie geven, staan voor kwaliteit en klasse en allemaal één doel voor ogen hebben: van ieder feest een succes maken!

FloorJaxx past zich perfect aan en maakt van elk evenement gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten. Ook voor thema’s of evenementen in een bepaalde stijl kunnen we de perfecte muzikale samenstelling leveren, we denken graag mee en zorgen ervoor dat we samen tot een waanzinnige live act komen die bij jullie evenement past.

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.42.55
Schermafbeelding 2019-11-13 om 15.43.40

DJ Live Act FloorJaxx Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl