DJ Madman boeken

Het succes van dj madman stamt uit 1997. Het jaar van ‘meisje, zo lelijk als de nacht’. Heel Nederland stond op zijn kop. Bubbling was op zijn retour, en deze verlegen jongen uit Arnhem komt als mosterd na de maaltijd met ‘een raar liedje en beledigd hiermee het hele vrouwelijke deel van het land’, zo luidde het commentaar. Niets was echter minder waar. Nederland sloot het nummer in de armen waardoor het voor lange tijd in de hitlijsten was te vinden. Met als klap op de vuurpijl, een heuse gouden plaat! het madman tijdperk was aangebroken.  En toen was het stil, totdat…

Het succes viel voor Patrick Daams rouw op zijn dak. ‘Je hoop dat er mensen zijn die jouw muziek waarderen en dat er een paar zijn die een cd willen kopen’. Dat het nummer in de top 40 belandde was voor hem buiten alle verwachtingen. ‘Het bekende nederlander zijn viel mij zwaar’. Na een album, een paar singles en wat videoclips verdween Dj Madman dan ook naar de achtergrond. Hij ging werken in een magazijn van een bekend kledingmerk en maakte van muziek weer zijn hobby.

Zo nu en dan verscheen er wat oud werk op i-tunes. Een paar jaar geleden werd een opvolger van ‘Meisje’ gereleased, maar de drive ontbrak. De media bleef de rapper echter volgen. O.a. BNN, Gerard Ekdom en Jeroen van Inkel vroegen zich af waar hij zat. Mede door deze interviews kwam het besef dat het artiest zijn iets is waar je gevoelsmatig geen afstand van kan doen. Het begon weer te kriebelen. De inspiratie werd hervonden en de eerste treden op het pad naar fulltime artiest / producent zijn, worden gezet.

Download PDF

DJ Madman Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459