DJ Tiesto boeken

DJ Tiesto boeken: Na in zijn jeugd overal al plaatjes gedraaid te hebben, begon het midden jaren negentig serieus te worden toen de dancestroming trance opkwam. Via de mix-cd Forbidden Paradise en zijn eigen Magik-serie verkrijgt hij grote populariteit in heel Europa. Hij draait al snel in discotheken en op parties over heel de wereld. Ook als producer scoort hij een aantal (underground)hits. Voorbeelden hiervan zijn Gouryella (samen met Ferry Corsten) en Alibi (samen met Armin van Buuren). Hij groeit mede door zijn sympathieke uitstraling uit tot de populairste DJ in Nederland en snel daarna verkrijgt hij een vaste plaats in de DJTop-5 van de wereld. Door zijn remix voor Delerium-Silence krijgt hij bekendheid bij het grote publiek. Hits daarna zijn oa: Flight 643 en Urban Train.

In 2003 en 2004 wordt DJ Tiesto uitverkozen tot beste DJ ter wereld. Tiesto is de eerste DJ die ook serieus genomen wordt als popster. In 2003 geeft hij zijn eerste soloconcert in het Gelredome in Arnhem. Dit is nog nooit eerder ter wereld gedaan door een DJ.

Hij scoort in 2003 een monsterhit met zijn nummer Traffic en in 2004 scoort hij met een nummer wat ingezongen is door de legendarische producer BT (Brian Transeau), “Love comes again”. In 2004 brengt hij ook zijn tweede artiestenalbum “Just Be” uit.

Wilt u DJ Tiesto boeken voor uw volgende feest? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Informatoe DJ Tiesto boeken:
Tijdsduur: op aanvraag
Prijsklasse: op aanvraag
Geen privé feesten!

Download PDF

DJ Tiesto Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459