Do boeken

De camera houdt van Do. Met haar natuurlijke schoonheid en frisse uitstraling weet deze zangeres schijnbaar moeiteloos de bewonderende blikken van fotografen en toeschouwers op zich te richten. Talloze fotoshoots en televisieoptredens leveren het bewijs. Maar de van oorsprong Brabantse Do (voluit Dominique Rijpma van Hulst) wil het publiek toch vooral bekoren met haar muzikale talenten. Wie Do boekt, haalt dan ook een zangeres van internationale allure in huis.

Doorbraak
Haar grote doorbraak beleeft Do rond 2003 met de megahit Heaven, een heel eigen versie van het beroemde nummer van de Canadese zanger Bryan Adams. Het overweldigende, wereldwijde succes dat Heaven Do bezorgde, is de zangeres beslist niet naar het hoofd gestegen. Sterallures zijn haar vreemd; het draait bij Do om integriteit en kwaliteit. Albums worden pas uitgebracht wanneer zij er artistiek voor de volle honderd procent achter kan staan.

Drang tot perfectie
Eigenlijk maakt Do veel werk van alles wat ze doet. Of dat nu het presenteren van een talentenjacht op televisie, het zingen en acteren in een theatermusical, dan wel het poseren voor een lingeriemerk of een mannenblad is. En vanzelfsprekend besteedt zij ook aan haar corebusiness, zangoptredens voor groot of klein publiek, steeds de grootste zorg. Het tekent niet alleen haar inzet en veelzijdigheid maar ook haar drang tot perfectie.

Gezelschappen die Do boeken, verzekeren zich daarmee van een verzorgd optreden dat niemand onberoerd zal laten. Met een trefzekere vertolking van zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers die haar op het ranke lijf geschreven zijn, weet deze zangeres haar publiek telkens weer tot in het hart te raken. Niet alleen de camera houdt van Do.

 

Tape-act (1×30 min.)
Live met haar eigen band (1×60 min.)
Gastsoliste met diverse bands, orkesten, HaFaBra, e.a.

Download PDF

Video's

do.png

Do Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459