Don Diablo boeken

DJ Don Diablo boeken: Hoe meer je te weten komt over Don Diablo, des te duidelijker wordt het dat je te maken hebt met een uiterst creatief persoon die ondanks zijn jonge leeftijd al erg volwassen is en heel goed weet wat hij wil. Voor alles merk je dat Don Diablo zich niet in een hokje laat stoppen. Zijn eerste eigen album is dan ook zo gevarieerd als het maar kan. Van electro en breaks en zelfs pop en rock, met tal van samenwerkingen met artiesten en tv-persoonlijkheden. Zelfs een Amerikaanse televisiedominee heeft Don Diablo zijn medewerking verleend! Don Diablo is er al bijna drie jaar mee bezig en met de afronding ervan sluit hij een belangrijke periode in zijn leven af.

Don Diablo boeken voor uw evenement

Don Diablo is nooit tevreden, wil altijd meer en beter als het aankomt op het maken van muziek. Op zijn eigen label Refuel Records brengt hij ook tracks uit van bekend en onbekend talent en hij wil zich na de release van ‘TwoFaced’ wat meer op de ontwikkeling van het label richten. Zoals hij ook op het gebied van muziekproducties voor film, televisie en theater ambitieuze toekomstplannen heeft. Zelfs een live-act zit in de planning voor de komende jaren.

Wilt u Don Diablo boeken tijdens uw volgende feest? neem contact op voor de mogelijkheden.

Informatie Don Diablo boeken:
Tijdsduur: 90 minuten
Prijsklasse: op aanvraag

Download PDF

Don Diablo Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459