Doppelgang boeken

Doppelgang bestaat uit de stijlvolle tweelingbroers Sander & Maurice de Graaf en maken furore in de club- en fashion scene sinds 2011. De broers geven een geheel eigen draai aan House Music in een mix van Chicago, Jack en Acid house met attitude.

Sinds ze hun entrée hebben gemaakt in het nachtleven, zijn ze graag geziene gasten bij toonaangevende clubs en trendsettende festivals. Op de speellijst staan inmiddels clubs als Watergate (DE), XOYO (UK), Paradiso (NL), BAR (NL), Toffler (NL), Café d’ Anvers (BE) en 69 (BE). Doppelgang geniet residentie op de explosieve openminded party Supertoys in Club Air en Van God Los in Paradiso. De keuze qua tracks in hun sets is verrassend, verantwoord en vooral dansbaar. In combinatie met hun energieke persoonlijkheden is Doppelgang een ideale festival act. Creatieve, succesvolle festivals als Milkshake, Now & Wow Fest, Bungalup, en Mysteryland kloppen dan ook graag jaarlijks bij ze aan voor een dubbele dosis. In de zomer van 2015 voegde grotere pop- en crossover festivals zich aan dit mooie rijtje toe: Pinkpop, Solar, XO – Extrema Outdoor, Dauwpop, Amsterdam Open Air, We Are Electric Weekender en Valtifest.

Daarnaast levert een goede klik met de fashion scene geregeld gigs op voor brands als H&M, GStar, KTZ en American Apparel. In Berlijn, Londen, Milaan en Wenen zijn de broers terugkerende gasten om de Fashion Week shows, pre- en after parties te completeren. De eerste release “Guns Out” is inmiddels een feit. Met een “Roy Avni New Talent Gouden Kabouter 2013″ , “Best Dressed DJ Kabouter 2014” en “Best Hair Do DJ Kabouter 2015” op zak, staan Sander en Maurice te trappelen om meer clubs en festivals te voorzien van hun magie. Wij gaan hier dubbel in mee en voorzien een rooskleurige toekomst.

Download PDF

Doppelgang Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459