Douwe Bob boeken

Douwe Bob Posthuma, kortweg Douwe Bob, krijgt de muziek met de paplepel ingegoten. De geboren Amsterdammer begint al op zijn zesde met het spelen van piano, vooral jazz en klassiek. Hij weet dan al heel goed wat hij ‘later’ wil gaan doen: zalen platspelen. En dat is gelukt. Het inhuren van Douwe Bob voor een concert is namelijk een garantie op spektakel, zowel muzikaal als visueel.

De brutale en eigenzinnige artiest ontwikkelt zich de laatste jaren stormachtig. Het resulteert onder meer in een deelname aan het Eurovision Songfestival, waar hij met het gevoelige ‘Slow Down’ een verdienstelijke elfde plaats behaalt. Daarmee bevestigt Douwe Bob wat we eigenlijk al langer wisten: er zit nog meer in het vat. Heel veel meer zelfs.

Biografie van Douwe Bob

De muzikale carrière van Douwe Bob krijgt een geweldige boost als hij in 2012 besluit mee te doen aan het tv-programma De Beste singer-songwriter van Nederland. Hij haalt de finale, waarin hij onder meer Nielson achter zich laat. Het resulteert in zijn eerste hitsingle ‘Multicoloured Angels’, die de 17eplek in de Top 40en de 11eplek in de Top 50behaalt. Nog diezelfde zomer staat hij op het Sziget-festival  in Hongarije.

Debuutalbum ‘Born in a storm’ (2013) verschijnt en wordt gevolgd door ‘Pass it on’ (2015) en ‘Fool Bar’ (2016). Die laatste plaat staat liefst 33 weken in de Album Top 100en haalt goud. In de tussentijd heeft de country- en folkmuzikant succes met tal van singles, waaronder ook ‘Slow Down’. Mede dankzij zijn goede optreden op het Songfestivalgroeit het nummer ook in België uit tot een radiohit.

Douwe Bob inhuren voor een concert of liveshow

Als zoon van ontwerper/kunstenaar Simon Posthuma en een danseres als moeder, is show en performance voor Douwe Bob zo vanzelfsprekend als brood met boter. Zijn krachtige en volle stemgeluid maken indruk, en met zijn strakke looks, zijn fijne gevoel voor timing en steeds indrukwekkender wordende repertoire, is Douwe Bob een zekerheidje op ieder evenement of festival.

Hij schakelt moeiteloos van zompige Americana naar een gevoelige ballad met een onvervalste ‘countrysnik’. De Amsterdammer is van alle markten thuis en kan zowel solo – met de gitaar als beste vriend in zijn hand – als met band optreden. Het inhuren van Douwe Bob voor een liveshow is de kwaliteitsgarantie waar u als organisator altijd naar op zoek bent.

Neem contact op om Douwe Bob te boeken

Wilt u een van Nederlands grootste muzikale talenten inhuren voor het geven van een spectaculair concert? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden, de prijs en de beschikbaarheid van Douwe Bob. Wij sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie, indien gewenst met vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Douwe Bob Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459