Edsilia Rombley boeken

Met haar warme, zwoele en soulvolle stemgeluid behoort Edsilia Rombley tot de crème de la crème van de Nederlandse popmuziek. Deze tweevoudig deelnemer aan het Eurovisie Songfestival staat al meer dan 23 jaar vrijwel onafgebroken op het podium, en dat is te merken. Edsilia Rombley inhuren voor een concert is namelijk een regelrechte garantie op een fantastische avond.

De geboren Amsterdamse heeft inmiddels meerdere theatertours op haar naam staan en maakt tevens onderdeel uit van de Ladies of Soul. Met dit populaire kwartet, verder bestaande uit Candy Dulfer, Glennis Grace en Berget Lewis, verkoopt ze meerdere keren de Ziggo Dome uit. Edsilia Rombley is met haar ervaring, veelzijdigheid én innemende persoonlijkheid een artiest van wie je simpelweg móet houden.

Biografie van Edsilia Rombley

De carrière van Edsilia Rombley begint op een bruiloft, waar ze samen met een aantal anderen indruk maakt met een prachtig gospelnummer. De zangeressen besluiten daarna een groep op te richten en daarmee is Dignity geboren. Kort daarop maakt Edsilia indruk tijdens de Nationale Soundmixshow, wat uiteindelijk leidt tot deelname aan het Eurovisie Songfestival in 1998. Daar eindigt ze knap als vierde.

Met haar albums ‘Thuis’ (1997) en ‘Edsilia’ (1998) gooit ze eveneens hoge ogen. De plaat ‘Face to Face’ uit 2002 wordt vervolgens genomineerd voor een Edison Award. Haar volledig Nederlandstalige album ‘Meer dan ooit’ uit 2007 is de opmaat tot een tweede deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ze blijft daarna albums en theatershows produceren, én succes boeken met de Ladies of Soul.

Edsilia Rombley inhuren voor een liveshow

Edsilia Rombley maakt furore als Lady E van de Ladies of Soul, maar timmert ook solo nog altijd keihard aan de weg. Haar laatste singles ‘Wat je doet met mij’ en ‘Als jij me belooft’ tonen haar veelzijdige kant als artiest, terwijl haar 90s-superhit ‘Hemel & aarde’ nog regelmatig op radiostations door heel het land te horen is. Ook is Edsilia te zien in het tv-programma Beste Zangers van Nederland.

Dat alles maakt haar tot een van de grootste artiesten van haar generatie. U kunt Edsilia Rombley inhuren als tape-act inclusief A-set, maar ook als gastsolist. Ook is het mogelijk om deze zangeres met gitarist, small acoustic óf met band te boeken. Met haar uitgebreide en diverse repertoire van memorabele songs, gevoelige ballads en swingende soul is Edsilia Rombley een succesnummer op ieder evenement.

Snel, veilig en vertrouwd Edsilia Rombley boeken

Wilt u Edsilia Rombley boeken of inhuren voor een concert of liveshow? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over voorwaarden, prijzen en beschikbaarheid. Wij komen altijd binnen 24 uur bij u terug met een passend antwoord. Indien gewenst kunnen we ook meteen een (vrijblijvende) offerte op maat meesturen.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

edsilia1
edsilia2

Edsilia Rombley Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459