Edwin Evers Band boeken

De Edwin Evers Band, is de muziekformatie van de populaire radio-dj Edwin Evers. De bekende radiopersoonlijkheid neemt zelf plaats achter de drums en heeft zich daarnaast omringd met topmuzikanten. U kunt de Edwin Evers Band inhuren voor een optreden tijdens besloten feesten of voor evenementen, festivals en andere festiviteiten.

Evers staat op
Edwin Evers is als discjockey niet meer weg te denken van de radio. Hij werkte onder ander voor Power FM, Radio 10 Gold en Veronica. Zijn grote doorbraak was toen hij voor de KRO op 3FM het programma Evers Staat Op ging presenteren. Mede door zijn imitaties van Ronald en Frank de Boer, Johan Cruyff en Rob Velinden, de tuinman van Eigen Huis en Tuin, werd het programma een doorslaand succes. In 2000 stapte Evers over naar Radio 538.

Voor de presentatie van de CD van het  het programma Evers Staat Op, bracht de dj de Edwin Evers Band voor het eerst bij elkaar. De band bestaat uitsluitend uit topmusici en Evers zelf fungeert als drummer. Het gelegenheidscollectief werd met groot enthousiasme ontvangen en de leden besloten samen door te gaan.

Theatertours
Inmiddels heeft de band twee uitverkochte theatertours achter haar naam staan. Tijdens deze tours kon het publiek genieten van een topband die inmiddels al twaalf jaar op elkaar ingespeeld is. De formatie zorgt voor een show vol met bekende hits. De Edwin Evers Band speelt hits uit de jaren’70, ’80 en ’90.

De band speelt niet slechts covers, maar brengt eigen interpretaties van de nummers van hun helden. Wilt u genieten van deze formatie? U kunt de Edwin Evers Band boeken voor een optreden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

 

Download PDF

Edwin Evers Band Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459