Edwin Monteyn boeken

Edwin Monteyn (1983) is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij staat bekend om zijn warme en soepele stem en is daardoor een veelgevraagde zanger die optreedt door heel Nederland. Hij presenteerde in 2007 in het Rotterdamse theater Zuidplein zijn eerste eigen show: ‘Take a red seat’. Monteyn werd begeleid door de Lou Roman Band, het vaste begeleidingsorkest van René Froger . Ook maakte hij in 2007 een Nederlandse vertaling van het liedje ‘Home’ van Michael Bublé, dat hij in 2009 op single uitbracht. Edwin Monteyn werkte o.a. met Cor Bakker en was te gast in diverse radio- en televisieprogramma’s. Hij was o.a. te gast in het populaire tv programma ‘DaveOnStage de Nachtclub’ en ‘De Bonte Kerstavond’ van TV Rijnmond.

In november 2011 bracht Edwin Monteyn de kerst-cd ‘Magic of Christmas’ uit, met daarop o.a. het lied “Miss you most on christmas day” dat hij samen met pianist en componist Gijs van Winkelhof schreef. De cd werd gepresenteerd op de Euromast te Rotterdam. In 2012 gaf Edwin Monteyn samen met zijn band drie kerstconcerten en bracht hij een nieuwe versie uit van ‘Miss You Most On Christmas Day’. In oktober 2012 trad hij op als zanger en presentator van het concert ‘Reaching for Broadway’ van Ramaekers Entertainment in het M-Lab theater in Amsterdam.

Op dit moment tourt hij langs alle vestigingen van Holland Casino. Daarnaast treedt hij ook regelmatig op bij diverse gelegenheden zoals huwelijksceremonies , bedrijfsfeesten, dinnershows en theatershows.

Download PDF

Edwin Monteyn Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459