Elize boeken

Op acht jarige leeftijd deed Elize auditie voor het programma kinderen voor kinderen en werd aangenomen. Na vier jaar was Elize met vele ervaring een solo waardig met het nummer ´Poster´. Zingen was niet alleen haar passie maar ook haar droom, en liet het hier niet bij zitten. Ze sloot zich aan bij het musicalkoor bij Non Stop. Non Stop werd anderhalf jaar later beëindig, dit bleek het einde voor Elize tot ze maanden later een brief ontving van de VARA, daarin werd vermeld of ze wilde deelnemen aan de kinderen voor kinderen theatertour.

Hier was absoluut geen bedenktijd voor nodig. Deze tour werd onder andere gepresenteerd door Henk Westbroek waarbij Elize weer bij haar oud vertrouwde dirigent Lustenhouwer terecht kwam. Kort hierna kon zij als achtergrondzangeres aan het werk bij het VARA kindersongfestival. In het jaartal 2004 besloot zij een album op te nemen en te beginnen aan een solo carrière. Met haar eerste single ´Shake´ kreeg zij de trotse titel ´Dancesmash´ van radio 538. Automatic was haar tweede single en was kort hierna ook regelmatig te horen op de radio.

Elize boeken

Elize haar debuutalbum met de titel  ´In Control´ werd uitgebracht in oktober 2006. Naast haar succesvolle carrière in Nederland weet zij zichzelf ook bekend te maken in het buitenland. Heeft u interesse in het boeken van Elize maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl

Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Download PDF

Video's

elize1
elize2

Elize Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459