Emmaly Brown boeken

Begin dit jaar trad Emmaly Brown op in de Amsterdamse Club Dauphine. Tijdens haar optreden werd de 20 jarige Emmaly gespot door verschillende producers en talentenscouts. Na dit optreden wilde al deze mensen met haar samenwerken, haar talent viel op. Sinds die tijd is ze hard bezig haar eigen muziek op te nemen.

The Voice of Holland

Emmaly Brown doet in 2014 mee aan het succesvolle tv-programma The Voice Of Holland. Na de auditie-rondes heeft ze gekozen voor het team van Trijntje Oosterhuis.

Met het nummer Titanium van David Guetta, die ze bij Evers staat op… op radio 538 al te gehore heeft gebracht, scoorde ze binnen een week meer dan 200.000 views op youtube. Emmaly is duidelijk een van de populairste kandidaten en heeft nog veel meer in huis.

Na de uitzending stroomde de aanvragen binnen en Emmaly Brown boeken is vanaf nu mogelijk. Met haar show “Miss Brown” gaat ze het land in. Miss Brown brengt de de grootste hits ten gehore met de vocale hoogstandjes waarmee ze vaak het origineel mee overtreft.

Download PDF

Emmaly Brown Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459