Eric Corton boeken

Eric Corton boeken: Hij zit onder de tattoos, speelt gitaar alsof zijn leven ervan af hangt en zegt geen nee tegen een dubbele Jack Daniels. Eric Corton ademt Rock ’n Roll. Maar hij is ook een zorgzame vader die al meer dan tien jaar gelukkig is met dezelfde vrouw.

Tacker

Eric Corton wordt geboren in Oosterbeek (bij Arnhem) op 11 januari 1969. Na de middelbare school besluit hij naar de Maastrichtse toneelschool te gaan en zijn leven voorgoed de verkeerde kant op te buigen.

Hij speelt een aantal jaren toneel bij diverse gezelschappen, maakt speelfilms in binnen- en buitenland en televisieseries. Ondertussen houdt hij zich in zijn vrije tijd veel met muziek bezig: luisterend, spelend en componerend. En hij toerde ook lange tijd door het hele land, met zijn band Tacker.

Op de planken

Bij Veronica maakte Eric ooit als presentator/muzikant een aantal muziekprogramma’s. Tegelijkertijd staat hij met toneelgezelschappen als Purper en Mussen en Zwanen op de planken in schouwburgen door het hele land.

Download PDF

Eric Corton Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459