Erick E boeken

Het is 2013 en Erick Eerdhuizen werkt nog met veel liefde, energie en toewijding aan zijn carrière als DJ, componist en producer.

De afgelopen 3 jaar gaf Erick toe aan een groeiend verlangen. Het verlangen terug te keren naar de stijl waarmee hij in Club RoXY voor zich zelf de basis had gelegd. Lange sets (‘all nighters’) van warme ‘tech-house’ en dansbare ‘techno’ in intieme omgeving, waarmee hij het publiek op eigen wijze aan zich kan binden en ze bedreven van energie en impulsen kan voorzien. Sets waarmee hij zijn stempel weer op de avond kan drukken, waar de muziek weer kan spreken en de controle van de eerste tot de laatste plaat in eigen handen ligt. Diverse tours langs de poppodia, waaronder Sugarfactory Amsterdam, Mezz Breda, Yum Yum Roermond, LVC Leiden, en Club Stalker Haarlem’ voor zijn eigen E5H-avonden(5 uur sets), waren hiervan succesvolle voorbeelden.

Uitnodigingen voor Mysteryland, Geheime Liefde, Into The Woods, Undercurrent, Studio K, Pand 48, Westerunie en Studio 80 werden door Erick met veel liefde opgepakt. Ook dit jaar vaart Erick dezelfde koers en zal hij dit gevoel ook op andere, gepaste wijze
uitdrukken. Hij nestelde zich wederom in zijn studio en gaf hij zijn muzikaliteit vrij spel.

Bereid je dus voor en strik toch maar je veters..want hier komt tomeloze energie, muzikale inhoud, ongebreidelde passie en een vurig platenhart: Erick Eerdhuizen keert terug naar de basis!

Download PDF

Erick E Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459