Esther Nijhove boeken

De eerste editie van het televisie programma The Voice of Holland was een enorm succes en had coaches zoals: Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom, Nick & Simon en Van Velzen. Esther deed auditie met een uptempo nummer en kreeg alle vier de coaches omgedraaid. Haar uiteindelijke keuze ging uit naar Van Velzen.  Ze zong in dit programma nummers zoals onder andere ‘If I Were A Boy’ en het nummer ‘If I Ain’t Got You’.

Deze nummers waren zo’n succes dat ze de single top 100 bereikte met een welverdiende plek op 27. Ze heeft het geschopt tot de halve finale met als tegenstander Ben Saunders. Gedurende de eerste helft stond Esther voor met meer publieksstemmen dan haar tegenstander. Ten slotte was Ben Saunders toch de ultieme winnaar die door ging naar de finale.

De muzikale voorkeur van Esther gaat uit naar jazz, soul en funk. Na een operatie aan een poliep op haar stemband wil Esther haar muzikale identiteit herontdekken.

Download PDF

Esther Nijhove Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459