Eva Simons boeken

Eva is al jong bekend met de muzikale wereld door onder andere haar moeder die hedendaags werkt met de bekende artiest Gordon. Ook is zij achtergrondzangeres in het tv programma, Ik hou van Holland en Singing Bee. Deze Nederlandse zangeres die net om het hoekje kwam kijken wist niet wat haar overkwam nadat haar versie van haar nieuwe nummer  Silly Boy werd uitgelekt. Dit nummer kreeg op Youtube de titel Rihanna featuring Lady Gaga.

Een onbekend iemand heeft het nummer op Youtube geplaatst met het vermoeden dat het om een bijzondere samenwerking tussen de twee Amerikaanse sterren zou gaan. Dit was uiteraard niet de bedoeling maar pakte wel goed uit, binnen drie maanden werd het nummer meer dan vier miljoen keer beluisterd via het internet. Platenmaatschappij EMI kreeg hier lucht van en bood Eva Simons een wereldwijd platencontract.

Hoezeer het ook een geluk bij een ongeluk is heeft het nummer op deze manier al veel publiek bereikt. Miljoenen liefhebbers van muziek die ondertussen het nummer beluisteren denken na over de afkomst van het zogenaamde duet. Vele van hun trokken gauw de conclusie dat het niet om twee bekende sterren gaat, maar wie er dan achter het nummer zit is hun niet duidelijk. Sinds Eva haar single Silly Boy die vanuit Mexico op het internet wereldwijd verscheen is zij niet meer uit de showbizz weg te denken.

Eva Simons boeken

Zo kreeg zij samenwerkingsverbanden met artiesten zoals bijvoorbeeld, Afrojack, Will.i.am en was te zien in voorprogramma´s van Beyonce en LMFAO. Heeft u interesse in het boeken van Eva Simons maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl

Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Download PDF

Eva Simons Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459