First Showband boeken

Wil je jouw gasten een onvergetelijke Night To Remember bezorgen? Ben je op zoek naar de ultieme All-Round Party Band? Is goed voor jouw publiek niet goed genoeg? En is 100% Live Performance een must?

Dan ben je aan het goede adres bij de FIRST SHOWBAND!

De 7 ras entertainers van de FIRST SHOWBAND – met als blikvangers de 2 fantastische zangeressen – staan garant voor een avond Top Entertainment en Gezelligheid. Waarom? Omdat de FIRST SHOWBAND echt álles geeft en álles speelt!
Ga uit je dak op de populairste TOP 2000 HITS, explosieve PARTY HITS en recente TOP 40 HITS, en zing uit volle borst mee met de bekendste en gezelligste NL-HITS. Alles komt voorbij verpakt in herkenbare THEMA BLOCKS. Jij beslist zélf voor welke muzikale thema’s je kiest. En bepaalt zo dus samen met de FIRST SHOWBAND hoe je eigen feestje klinkt!

De First Showband staat voor topkwaliteit in entertainment. Opgericht in 1987 door John Philippo veroverde de band in wisselende samenstellingen een absolute toppositie in de entertainmentbranche. De First Showband heeft een jonge frisse uitstraling en bestaat uit 7 super enthousiaste getalenteerde top entertainers, met als blikvangers 2 fantastische zangeressen.
Door de Twentse nuchterheid en hun altijd positieve uitstraling is de First geliefd bij een zeer gevarieerde groep opdrachtgevers. Met als resultaat optredens tijdens grote bedrijfsfeesten, intieme privé feesten of bruiloften, in feesttenten, op grote festivals maar ook op de bekende theaterpodia in Nederland en het buitenland.

Artiesten worden met dezelfde passie begeleid als waarmee de band haar eigen repertoire brengt. De extreme veelzijdigheid van de First Showband is spreekwoordelijk en maakt de band tot wat ze is: de Allerbeste All Round Party Band van Nederland!
De First Showband staat mede aan de basis van de live successen van veel bekende nationale top artiesten zoals: René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar begeleidde met regelmaat ook vele andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz.

Ook internationale artiesten zoals Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps, en vele anderen deden al een beroep op de First Show Band.
De professionele soundservice en de indrukwekkende naar ieders wens aanpasbare showtechniek – ledwalls, laser, Co2, vuur, streamers, confetti, etc.. – maken het product compleet. Hierdoor is ieder optreden van de First Showband een unieke belevenis.
De band neemt altijd 15m2 LEDWALL mee voor fraaie visuele ondersteuning, mits anders overeengekomen.

Download PDF

First Showband Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459