Flinke namen boeken

Flinke Namen. De naam zegt genoeg. Een formatie bestaande flinke namen: The Flexican, Sef, Fit & Murth. Een belachelijk charmant kwartet met lauter fijne hiphop tunes.

Flinke Namen is ontstaan in een parallel universum en waarschijnlijk verantwoordelijk voor de oerknal zoals wij die kennen. Het begin van alles, maar tegelijkertijd het spreekwoordelijke “einde”.

MC Fit, Murth, Sef en The Flexican schijnen al jaren, zowel individueel als gemeenschappelijk en schrijven bij opkomst direct geschiedenis: laten we het superstuntwerk noemen. Een bijdrage aan de evolutie van muziek en populaire cultuur.
Een nieuwe oerknal en the future: Flinke Namen, 4 man sterk, getekend bij Top Notch, sterrenstelsel. Hun debuutalbum ‘Superstuntwerk’ verbaasden vriend en vijand. Het album scoorde goed bij critici en publiek en levert hits als: ‘Als Zij Langsloopt’, ‘Wolken’en ‘Flexican Beat’. Daarnaast worden diverse albumtracks clubhits, al dan niet in remix vorm door bevriende dj’s van The Flexican.

Na de release tourden de heren onder de noemer ‘En Toen Was Er Licht’ langs de landelijke podia. De tour was voorzien van een ‘state of the art’ lichtshow en legde de lat zeer hoog voor andere tourende hiphop acts. Na de tour volgde een twee jaar durende festivalronde, met als hoogtepunt een spetterende show in de headlinende Alpha Tent van Lowlands.
Op dit moment focussen de Flinke Namen zich op solo projecten.

Download PDF

Flinke namen Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459