Floor Hansen boeken

Floor Hansen  zorgt voor de perfecte live muziek bij elk evenement. Deze zangeres, met jarenlange ervaring op het podium, weet niet alleen mensen in beroering te brengen met prachtige ballads, maar zorgt tegelijkertijd voor een muzikaal feest. Met een breed repertoire is zij voor elke gelegenheid inzetbaar.

Geen band, maar een Dj op jullie feest? Dat kan! En willen jullie dan toch de ervaring van live muziek? Dat kan ook! FloorJaxx & Sax combineert de lekkerste beats met live muziek van saxofonist en zangeres. Denk aan nummers als Get Lucky van Daft Punk en aan hits van bijvoorbeeld Rihanna, Pharrell, Sia en Avicci. Daarnaast draait de Dj knallers uit de 90′s, waaronder bijvoorbeeld Pump up the Jam, groovy hits als Superstition van Stevie Wonder en Gypsy Woman van Crystal Waters. Zelfs Andre Hazes kan gerust als verzoekje ingediend worden, maar de focus ligt bij lekkere feest- en dansmuziek (voor ieder wat wils). Dj, zangeres en saxofonist stemmen de muziek perfect op elkaar af en versterken elkaar tot een hoog niveau, dat de avond helemaal ten goede zal komen.

FloorJaxx & Sax is tevens aan te vullen met percussionist voor extra funk en ritmische beats of een gitarist voor te gekke gitaarsolo’s en een extra live sensatie. Stel uw muzikale mix samen voor een eigen unieke show!

Download PDF

Floor Hansen Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459