Frans Bauer boeken

Bijna alles wat Frans Bauer aanraakt, lijkt in goud en platina te veranderen. De authentieke volkszanger scoort hit na hit.

Als sterren aan de hemel staan

Frans Bauer wordt geboren op 30 december 1973 in Roosendaal. Al op jonge leeftijd blijkt zingen de grote passie van deze woonwagenbewoner te zijn. Vanaf zijn elfde jaar krijgt hij zangles en treedt hij regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten, zoals Koos Alberts. In 1992 brengt Frans zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit. De doorbraak laat nog even op zich wachten, maar komt uiteindelijk met de onverbiddelijke hitsingle ‘Als sterren aan de hemel staan’. In 1997 scoort hij andermaal een megahit met ‘De Regenboog’, een duet met Marianne Weber.

Vive la Frans
Het publiek laat zijn enorme waardering voor de sympathieke Frans Bauer duidelijk blijken. Tal van gouden en platina platen en uitverkochte concerten getuigen er van. Hij mag ook vele vak- en publieksprijzen in ontvangen, onder andere de Zilveren Harp en de Rembrandt Award. Een realitysoap over het gezinsleven van Frans, De Bauers, groeit uit tot een veelbekeken en populair televisieprogramma. Zelfs in de bioscoop is Frans Bauer af en toe te bewonderen. Zo speelt hij in 2005 mee in een filmavontuur van Kabouter Plop. In 2007 verschijnt met zijn instemming en medewerking de biografie Frans Bauer, geschreven door Louis Bovée. Vanaf 2009 presenteert Frans ook Bananasplit, het roemruchte programma met de verborgen camera. Verder schittert hij in televisieprogramma’s als Bauers Zigeunernacht en Vive la Frans.

 

Wilt u Frans Bauer boeken op uw volgende evenement? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

© Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Frans Bauer Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459