Frans Duijts boeken

Frans Duijts, de man met de klinkende voor- en achternaam, wordt in 1979 geboren in Tiel. Zijn loopbaan laat zich niet vergelijken met veel van zijn collega’s, die vaak vanuit het niets doorstoten naar de nationale top. Frans Duijts was eerst jarenlang te boeken als André Hazes-imitator. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie-sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde.

De stiekeme droom om met eigen nummers het land door te reizen, verdwijnt echter nooit. Het door Pierre Kartner (Vader Abraham) geschreven ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ betekent de omslag. Frans Duijts verwerft met die cover nationale bekendheid en schalt inmiddels op zaterdagen en zondagen door menig voetbalkantine door heel het land. Zoals het een ware volkszanger betaamt.

Biografie van Frans Duijts

De lancering van de single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ is voor Frans Duijts de sleutel tot meer. Plots is hij niet meer die Hazes-imitator, maar blijkt dat hij heel wat meer in zijn mars heeft. Voor hem is het echter nog lang niet genoeg, want ook dit nummer is geschreven door een ander. Op zijn tweede – later met platina bekroonde – album ‘Zo ben ik mezelf’ laat hij voor het eerst een echt eigen sound horen.

Vanaf dat moment wordt hij ook opgepikt door de landelijke radio- en tv-zenders. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, weet hij. Het balletje begint dan te rollen en ook derde album ‘Leef je droom’ wordt meer dan 50.000 keer verkocht. Opnieuw platina dus. De 8-delige reallife-soap de Familie Duijts op RTL4legt hem ook geen windeieren. Hij werkt daarnaast mee aan het ‘Koningslied’ en brengt in 2016 met ‘Tijdloos’ zijn zevende en voorlopig laatste album uit.

Frans Duijts inhuren voor concerten en evenementen

Het is niet voor niets dat Frans Duijts de bijnaam ‘De nieuwe André Hazes’ draagt. Deels omdat hij graag de nummers van zijn overleden idool live vertolkt, maar nog meer vanwege de vele gelijkenissen. De welbekende snik van de Amsterdamse volkszanger is ook terug te horen in de stem van Frans Duijts. Hem inhuren voor een concert staat dan ook garant voor een heerlijk avondje met een lach en een traan.

U kunt Frans Duijts bij ons boeken, inclusief monitor en/of B-set. Hij zingt veelal eigen liedjes, maar vergeet ook zijn verleden niet. Het repertoire van Hazes is en blijft voor hem een gouden grabbelton. De volkszanger uit Gelderland maakt er hoe dan ook een feestje van. Al was het maar omdat hij nog altijd die geweldige culthit en schlagerknaller ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ achter de hand heeft. Succes verzekerd!

Franks Duijts boeken: meer info over de kosten
Wilt u Franks Duijts inhuren voor een concert of als onderdeel van uw evenement? Neem contact met ons op en u ontvangt altijd binnen 24 uur een passende en vrijblijvende offerte. Wilt u eerst meer weten over prijzen en beschikbaarheid? Ook dat is geen probleem.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

Frans Duijts – ‘s-GravelandONBEWERKTE FOTO’S!!!!foto: William Rutten

Frans Duijts Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459