FS Green boeken

FS Green is een dj en producer uit Amsterdam. Op 15 jarige leeftijd startte hij met beats maken. Een hobby die zich ontwikkelde tot een serieuze carrière.

Hij heeft inmiddels geproduceerd voor hip hop’s finest zoals onder andere Zwart Licht, Hef, SLBMG, Gers Pardoel, Sef, Pete Philly, Winne en Jiggy Dje.

In 2010 bracht hij zijn eerste volwaardige album uit, samen met Turk, genaamd ‘De Kassier’. Met dit album tourden Turk & FS Green langs de landelijke popzalen en festivals als Lowlands. Datzelfde jaar mocht de producerende dj de State Awards in ontvangst nemen voor ‘beste producer’ en ‘beste dj’.

Zijn producties overschrijden inmiddels de grenzen van hiphop. Succesvolle (club)tracks wisselen elkaar af in genres als moombathon, soul, uk funky/garage, house, pop en urban electronica, voor diverse nationale en internationale artiesten.

Als eclectische DJ wordt FS Green gewaardeerd om zijn zeer verfijnde, soulfull platenkeuze, gebracht in een feestelijk jasje. Hij is een graag geziene gast op diverse clubavonden als BBQ (Bitterzoet), Bassline (Paradiso), The Flexican + FS Green (Jimmy Woo) en Yours Truly (Paradiso, Corso). Daarnaast struint hij met zijn muzikale munitie jaarlijks festivals af als Solar Weekend, Appelsap, Amsterdam Open Air, Emporium en Dance Valley.

Van deze rijzende ster zijn we voorlopig nog niet af. En dat is maar goed ook. FS Green staat garant voor een oorstrelende eclectische dj set, waar hits uit diverse genres en tijdsperiodes de revue passeren. Gebracht met liefde en passie.

Download PDF

FS Green Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459