Gebroeders Ko boeken

De Gebroeders Ko, dat zijn de broers Ton en Gerard Koopmans uit het Brabantse Geertruidenberg. De twee hebben een simpele missie, die ze echter tot in perfectie uitvoeren: een feestje bouwen. Het maakt ze niet uit waar ze staan, voor wie ze staan of hoe laat – het dak móet eraf! Op zoek naar artiesten die er een knalfuif van maken? Dan moet u de Gebroeders Ko inhuren!

De Gebroeders Ko zijn al vele jaren de meest succesvolle feestact van Nederland. Met meer dan 40 Top 100-hits, waaronder ‘Ik heb een toer op m’n waterscooter’ en ‘Schatje mag ik je foto’, wordt het illustere duo gerekend tot de crème de la crème van de Nederlandse feestmuziek. De altijd goedgeluimde broertjes Koopmans staan voor een maximale feestgarantie.

Biografie van Gebroeders Ko

In de koude winter van 2002 verschijnen ze voor het eerst in de hitlijsten met de single ‘Boswandeling’. Het wordt een bescheiden succes. Niet veel later is het écht raak: ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’ groeit uit tot een hit in disco’s en feestzalen door heel het land. Het liedje is zelfs nu nog een bijna verplicht onderdeel van iedere gezellige feestavond.

Met onder meer ‘Boten Anna’ uit 2006, ‘Schatje mag ik je foto’ (2008) en ‘Nie praten nie & nie zingen nie’ uit 2009 scoren de Gebroeders Ko daarna nog een aantal grote hits. In 2017 vieren de succesvolle feestartiesten hun twintigjarig jubileum, om begin 2018 samen met Gerard Joling ‘Dochter van de groenteboer’ uit te brengen. En ze zijn nog lang niet klaar!

Gebroeders Ko inhuren voor een concert

Als de welbekende vraag ‘waar is dat feestje?’ moet worden beantwoord, zou dat ongeveer zo luiden: ‘waar de Gebroeders Ko zijn!’. Met vele concerten per jaar en talloze tv-optredens zijn deze artiesten niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met het boeken van de Gebroeders Ko voor een feestje, event of festival kunt u zich simpelweg geen buil vallen.

Niets voor niets staan Ton en Gerard op 31 mei 2015 in een bomvolle Johan Cruijff ArenA, tijdens de Crazy Summer Editionvan Toppers In Concert.  Met hun aanstekende liedjes, gevoel voor humor en feestelijke aankleding maken de broers er altijd een onvergetelijk feestje van. U kunt de Gebroeders Ko bij ons inhuren, inclusief M-set.

Veilig, snel en eenvoudig de Gebroeders Ko boeken

Wilt u de feestbeesten die zich de Gebroeders Ko noemen boeken voor een optreden? Laat ons weten wat u van plan bent! U kunt contact met ons opnemen voor meer over beschikbaarheid, kosten en andere informatie. Wij zorgen ervoor dat we u altijd binnen 24 uur een passende reactie en/of een offerte toesturen.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

gebr ko 1
gebr ko 2

Gebroeders Ko Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44