Gerard Joling boeken

Gerard Joling heeft gedurende zijn carrière voor elkaar gekregen dat het begrip ‘buitencategorie’ flink is opgerekt. Want zeg nou zelf, bestaat er ook nog een buitencategorie van de buitencategorie? Die vraagt dringt zich op wanneer je het indrukwekkende cv van deze rasentertainer erbij pakt. Wat kan hij immers niet? Zingen, presenteren, schrijven, acteren, entertainen: Gerard Joling inhuren is een garantie op succes!

Deze all round media personalitystapelt hit op hit, gouden plaat op platina plaat en misschien nog wel het belangrijkste: grap op grap. Met zijn aanstekelijk lach krijgt hij hele zalen moeiteloos mee en is hij uitgegroeid tot een van de meest geziene gezichten op de Nederlandse tv. Alles wat hij aanraakt verandert in goud en zijn populariteit stijgt alsmaar verder door. En stoppen is voor hem nooit een optie.

Biografie van Gerard Joling

De carrière van Gerard Joling is eigenlijk niet samen te vatten in een paar zinnen. Daarvoor heeft geboren Alkmaarder simpelweg te veel bereikt. Hij begint als model en danser, maar breekt door in de Soundmix Show bij Hennie Huisman. Met de single ‘Love is in your eyes’ knalt hij in de lente van 1985 door naar de Top 5 van de hitlijsten. Opvolger ‘Ticket tot he tropics’ wordt zelfs een internationale hit.

Naast talloze internationale zangsuccessen (o.a. deelname songfestival in 1988) is Gerard Joling met de jaren ook steeds vaker te bewonderen als tv-persoonlijkheid. Als presentator (o.a. Holland’s Got Talent, Shownieuws & Popstars), maar ook als lijdend voorwerp in de shows met Gordon, die inmiddels cult zijn. Muziek, tv, film, taal én die lach – de impact van het fenomeen Gerard Joling is en blijft onmetelijk, en dringt diep door in de Nederlandse popcultuur.

Gerard Joling inhuren voor een show of concert

Als er één BN’er is die van zichzelf mag zeggen dat hij alles kan, is het Gerard Joling wel. Dat zegt hij overigens niet zelf, dus dan doen wij het wel. Deze superentertainer van Hollandse makelij inhuren is dé garantie op een spetterende show of concert. Hij put uit een bodemloos reservoir aan eigen hits, maar gooit er net zo lief een evergreenuit vervlogen tijden doorheen. Alles mag, en alles kan.

De bijna-zestiger gaat voor het gevoel al een eeuwigheid mee in de showbizz, maar hij krijgt er nooit genoeg van. Met zijn energie voor 10 en zijn ontwapenende humor windt hij het publiek achteloos om zijn vinger. Als u écht voor zeker wilt gaan, kunt u niet om het inhuren van Gerard Joling heen. U kunt Gerard Joling boeken als tape-act inclusief A-set/monitor-set.

Snel en vertrouwd Gerard Joling boeken voor optreden

Heeft u interesse in het inhuren van Gerard Joling voor een concert of optreden? Neem dan contact met ons op. Wij sturen u dan binnen 24 uur een passende reactie, indien gewenst inclusief vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Gerard Joling Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459