Gers Pardoel boeken

Gers Pardoel is een rapper die zijn carrière is begonnen als ‘featured artist’ op verschillende producties van andere acts.

Hij scoorde zijn eerste mega hit met The Opposites en Sef met de track ‘Broodje Bakpao’. Het nummer is de titeltrack van de film ‘New Kids’, welke bijna een miljoen bezoekers naar de bioscopen trekt. ‘Bakpoa’ staat twee weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten, de videoclip wordt op YouTube meer dan tweeënhalf miljoen keer bekeken. ‘Ineens kende iedereen me, en had iedereen een mening over me. Ik kreeg huwelijksaanzoeken en bootycalls via Twitter.’

Nog geen jaar later had hij met ‘Ik Ga Hard’ met The Partysquad, Jayh en Reverse & Adje zijn tweede dikke hit te pakken. Deze track is inmiddels bijna vijf miljoen keer op YouTube bekeken en stond ook wekenlang in de hitlijsten.

Zijn eerste solosingle ‘Morgen Ben Ik rijk’ volgde een aantal maanden later, opgevolgd door zijn immens succesvolle debuutalbum ‘Deze Wereld is van Jou’. Het album produceerde de succesvolste track uit de Nederlandse Top 40 ooit, de nummer 1 hit ‘Ik Neem Je Mee’. De opvolger ‘Bagagedrager’ is een samenwerking met collega Topbiller Sef. Deze track blijkt eveneens zeer succesvol en beland op nummer 2. Het album leverde hem een 3FM Award op voor beste nieuwkomer.

Ook België valt als een blok voor Gers Pardoel nadat hij de belofte maakt de landkaart te laten tatoeëren zodra zijn single ‘Ik Neem Je Mee’ op nummer 1 beland. Deze belofte maakte schuld. Gers tourt op dit moment langs alle grote festivals en popzalen in Nederland en België.

Download PDF

Gers Pardoel Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459