Gino Emnes boeken

Gino Emnes kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij met succes de live shows wist te behalen. Echter de carrière van Gino kent al een lange weg waarin hij al vele dingen op zijn naam heeft staan. Zowel in Nederland als in Duitsland speelde hij diverse hoofdrollen in grote musical producties zoals Fame, Rent en The Lion King. Na zijn hoofdrol in The Lion King heeft hij veel in het theater gestaan en gewerkt met vele bekendheden als Diana Ross, Ruth Jacott, Simone Kleinsma en Angela Groothuizen.

Na de Voice of Holland concentreert Gino zich op zowel de Nederlandse als Duitse markt. Gino is inzetbaar voor een optreden in verschillende stijlen van 25 minuten. Tevens bestaat de mogelijkheid te werken met live orkest. Daar naast is Gino de onmisbare schakel tijdens een muzikale (openings)show voor uw evenement.

Download PDF

Gino Emnes Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459