Glennis Grace boeken

Glennis Grace was er vroeg bij. Op 11 jarige leeftijd zong ze de sterren van de hemel tijdens het Unicef Gala for Kids. Bij de show was Julio Iglesias te gast. Hij zag de kleine Glenda Batta (Glennis Grace is haar artiestennaam) optreden en was zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om een duet te zingen tijdens zijn concertreeks in Ahoy. Het Nederlandse publiek leerde Glennis Grace kennen door haar deelname aan de Soundmixshow van Henny Huisman in 1994. De toen 16 jarige Glennis Grace zong in de finale het nummer ‘One moment in time’ van Whitney Houston. Ze veroverde met dit nummer de harten van de kijkers… én de jury. De finale van de Soundmixshow won ze glansrijk.

Velen zullen Glennis Grace ook kennen van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2005. Ze zong haar nummer ‘My impossible dream’ tijdens de voorrondes in Kiev. Na dit Russische avontuur zocht ze samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing. De samenwerking resulteerde in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit.

Twee jaar later slaat Glennis Grace een nieuwe richting in. Samen met producers Fluitsma en Van Tijn brengt Glennis Grace een verrassende nieuwe plaat uit. Deze nieuwe richting blijkt bijzonder succesvol.

De zangkwaliteiten van Glennis Grace zijn meerdere malen bekroond met onder andere de Buma Stemra award ‘Beste Zangeres van Nederland’. Ook heeft ze de finale gewonnen van het populaire tv programma ‘Van popster tot operaster’ en werd ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met de beste zangstem en zangtechniek’.

De meeste hits van Glennis Grace zult u wel kennen. Het nummer ‘Afscheid’ staat in 2011 bovenaan de hitlijsten. Het nummer levert haar een eerste gouden plaat op. Voor haar nummer ‘Always’ weet Glennis Grace het prestigieuze Metropole orkest te strikken. Samen met Edwin Everts neemt ze later dat jaar het nummer ‘Wil je niet nog 1 nacht’ op. Samen brengen ze het nummer ten gehore tijdens de tv show The Voice. Ook deze single wordt met een gouden status bekroond.

Ook 2012 blijkt een succesvol jaar voor Glennis Grace. Ze brengt het album ‘This is my voice’ uit. Naar eigen zeggen haar meest persoonlijke album ooit. En voor het eerst in haar carrière staat ze in een uitverkochte Heineken Music Hall met een avondvullend programma.

Download PDF

Glennis Grace Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44