Glennis Grace boeken

Ze staat bekend als de Nederlandse Whitney Houston en maakt zowel in binnen- als buitenland indruk met haar loepzuivere stemgeluid. Glennis Grace behoort tot de crème de la crème van het Nederlandse artiestengilde en na haar succesvolle deelname aan America’s Got Talent staat er helemaal geen maat meer op haar populariteit. U kunt deze gelouterde zangeres direct boeken voor een optreden via Artiestenbureau.

Biografie van Glennis Grace

Al van jongs af aan is het duidelijk dat Glennis Grace een grootse muzikale toekomst voor zich heeft. Op elfjarige leeftijd wordt ze ontdekt door niemand minder dan Julio Iglesias tijdens het Unicef Gala for Kids. Vijf jaar later wint ze de Soundmixshowals Whitney Houston en in de jaren erna brengt de zangeres uiteenlopende singles en albums uit.

Hoewel de getalenteerde vocaliste na de millenniumwisseling bescheiden muzikale successen boekt, blijft de échte doorbraak uit. Daar komt verandering in na winst van het televisieprogramma Van Popster tot Operasterin 2010. In hetzelfde jaar ontvangt de artieste de Buma NL Award voor Beste Zangeres. Vanaf dat moment zit haar carrière onmiskenbaar in de lift en wil heel muzikaal Nederland Glennis Grace boeken voor een optreden.

Wat kost een optreden van Glennis Grace?

Na het succesjaar 2010 rijgt de zangeres de successen aaneen en stijgt haar populariteit tot een absoluut hoogtepunt. In 2011 belandt haar nummer ‘Afscheid’ bovenaan de hitlijsten en ook het daaropvolgende ‘Wil je niet nog één nacht’ krijgt een gouden randje. Het jaar erna volgt het goed ontvangen album ‘This is my voice’ met als climax een avondvullend optreden in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Het is overigens alweer het derde opeenvolgende jaar dat de stemmers van Sterren.nl haar uitverkiezen tot Beste Zangeres van Nederland. Haar status wordt bevestigd door de vele grote boekingen die vanaf dat moment volgen. Van uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome tot haar succesvolle Live in Concert-tour: muzikaal gaat het haar voor de wind.

Glennis Grace inhuren voor een optreden staat sindsdien hoog op de agenda van vrijwel elke serieuze eventorganisatie. Overweegt u de zangeres zelf ook te boeken voor uw event en bent u benieuwd naar het tarief? Neem voor meer informatie over de prijs contact op met de specialisten van Artiestenbureau – een optreden is immers maatwerk.

Glennis Grace inhuren voor een optreden

Naast haar vrijwel onaantastbare status als beste zangeres van Nederland is Glennis Grace inmiddels ook een populaire televisiepersoonlijkheid. Ze was te zien in programma’s als The Big Music Quiz, Een goed stel hersensen als jurylid in talentenjacht So You Think You Can Sing.

Haar recentste succes boekte de zangeres met haar deelname aan het Amerikaanse programma America’s Got Talent. Ze schopte het zelfs tot de finale van de prestigieuze talentenjacht en vergaarde wereldwijde bekendheid met haar unieke vertolkingen van nummers.

Eén ding is zeker: de agenda van deze artieste is de komende periode overvol. Wacht daarom niet langer als u Glennis Grace wilt boeken voor een optreden. Neem contact op met Artiestenbureau en wij informeren u op maat over het tarief en de uitgebreide mogelijkheden.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Glennis Grace Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459