Golden Strings boeken

De energieke, muzikale, bruisende openingsact Golden Strings is voor uw evenement of feest de openingsact of slotact bij uitstek.

Drie virtuoze violistes op elektrische viool nemen u mee op een reis door de tijd met herkenbare muziek, in pakkende arrangementen, begeleid door hoogwaardige orkestbanden: van Vivaldi tot Michael Jackson, van The Pointer Sisters tot Jamiroquai.

De 15 minuten durende openingsact met violistes is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 2000 personen, als openingsact van een groot evenement of feest of als muzikale act tijdens een diner.
Om de kwaliteit van de act op uw evenement of feest te kunnen waarborgen, nemen de Golden Strings hun eigen professionele technicus mee, die desgewenst ook het zaalgeluid (voor het hele feest) kan verzorgen.

Golden Strings wordt gevormd door Monique van Zelst, Mirjam Wijzenbeek en Sanne Hamel.

Een jaar geleden zijn deze dames begonnen als violistes van de openingsact StringCats en inmiddels hebben zij de nodige showbizz ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo speelden zij in 2008 met deze act op feesten en evenementen in Parijs, Barcelona en Kuala Lumpur.

Per januari 2009 zijn zij samen zelfstandig verder gegaan met een act die uitblinkt in muzikaliteit, energie en kwaliteit.  Het resultaat: Golden Strings

Download PDF

Golden Strings Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459