Gordon boeken

De humorvolle, spontane zanger en presentator Gordon staat garant voor een gulle lach en voor entertainment van de bovenste plank.

Doorbraak

Op jonge leeftijd maakt Amsterdammer Gordon zijn televisiedebuut. Daarna gaat het snel met de voormalige marktkoopman. De single ‘Kon ik maar even bij je zijn’ zorgt voor een landelijke doorbraak. Daarop volgen meer Nederlandstalige hits, zoals ‘Ik hou van jou’, ‘Blijf je vannacht bij mij?’ en ‘Jong voor altijd´. Later zingt hij ook Engelstalige nummers. In 2003 neemt Gordon het album ´Gordon & Friends’ op, waarop onder anderen Edsilia Rombley te horen is. Hij experimenteert met verschillende muziekstijlen en blijft het publiek steeds weer verrassen.

Veelzijdig

Na enige tijd vult Gordon de activiteiten als zanger aan met optredens als televisiepresentator. In programma’s als Gordon doorgedraaid en De late nicht show laat hij zien dat hij over nog meer talenten beschikt. Hij krijgt ook een eigen radioprogramma, treedt regelmatig op als uitgesproken jurylid en is al dan niet samen met Gerard Joling te zien in vrolijke televisieprogramma’s als ‘Joling en Gordon over de vloer’, ‘Hotter than my daughter’ en ‘Gillend naar huis’. In 2005 vormt hij met René Froger en Gerard Joling tevens de gelegenheidsformatie De Toppers. Met Froger en Jeroen van der Boom vertegenwoordigt Gordon als het trio De Toppers Nederland in 2009 ook tijdens het Eurovisiesongfestival in Moskou. In 2011 stopt Gordon met De Toppers om zich volledig te kunnen richten op zijn nieuwe zanggroep: Los Angeles The Voices. In 2013 stapt hij echter uit Los Angeles omdat zijn solocarrière te veel tijd en energie vraagt. Bij de jubileumeditie van De Toppers in 2014 mag Gordon natuurlijk niet ontbreken is hij weer van de partij als special guest. Zo blijft deze veelzijdige artiest op tal van terreinen actief.

Wilt u Gordon inhuren als zanger? Voor het inhuren van Gordon kunt u direct een offerte aanvragen. Hebt u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Biografie: © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Gordon Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44