Got the VIBE boeken

Partyband met klasse en warme uitstraling

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Herontdek het juiste lekkere echte bandjes­-gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans, feest, stamp en meezingers.
De authentieke feestband
Neen, Got the VIBE! is geen over-pretentieus net­-niet­-coverbandje in een koud schreeuwerige led-wall-setup met zinloze attributen. Got the VIBE! zal het publiek op eigen muzikale merites overtuigd weten te boeien, waarbij het publiek de hoofdrol speelt op uw volledig geslaagd feest!
De eerlijke feestband met breed repertoire
Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van Neerlands bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU.
Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid. Alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten.
Muzikale klasse
Insiders herkennen de bandleden wellicht van toonaangevende artiesten en collega-bands. Zij laten het publiek met liefde voor muziek de hele avond onbekommerd dansen, swingen en pretentieloos feesten.

Download PDF

Got the VIBE Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459