Guus Meeuwis boeken

In de zomer van 1995 is hij daar ineens, de olijke jongen uit Brabant die met zijn megahit ‘Het is een nacht’ zeven weken lang de nummer één-positie in de hitlijsten inneemt. Het betekent de grote doorbraak van Guus Meeuwis. Een One Hit Wonder? Zeker niet. Nederlands bekendste zanger behoort nog altijd tot de absolute top van de Nederpop. En u kunt Guus Meeuwis bij ons inhuren voor een geweldige liveshow.

Bijna 25 jaar later heeft de zanger namelijk nog niks van zijn glans verloren. Guus Meeuwis kan terugvallen op een waanzinnig repertoire aan iconische liedjes, waarmee hij iedere zaal moeiteloos plat speelt. Zijn jaarlijks terugkerende shows in het Philips Stadion – Groots Met een Zachte G– vormen een ander tastbaar bewijs van zijn mateloze populariteit.

Biografie van Guus Meeuwis

Met ‘Het is een nacht’ weet Guus Meeuwis zichzelf met een grote klap te lanceren. Debuutalbum ‘Verbazing’ (1996) is voor het verschijnen al goud – de plaat wordt 200.000 keer verkocht en bereikt uiteindelijk de platina-status. Opvolger ‘Schilderij’ (1997) valt dezelfde eer te beurt. Met ‘1 voor Allen’ uit 2001 sluit de zanger een hoofdstuk af: hij neemt afscheid van zijn band Vaganten gaat alleen verder.

Het naar zichzelf vernoemde ‘Guus Meeuwis’ uit 2002 is zijn eerste soloplaat, met daarop onder meer het nummer ‘Brabant’, dat uitgroeit tot het officieuze volkslied van die provincie. De ruim vijftien platen die daarna volgen zijn gezamenlijk goed voor 8 keer de platina-status. Het recente ‘Geluk’ uit 2018 behaalt goud en is daarmee het voorlopig laatste hoogtepunt van de zanger, die in 2016 overigens ook een jaar lang te zien is als coach in The Voice of Holland.

Guus Meeuwis inhuren voor een concert of evenement

De succesformule van een optreden van Guus Meeuwis bestaat uit een perfecte combinatie tussen gevoelige luisterliedjes en sfeervolle feestnummers. De zanger verstaat de kunst om zijn concerten te omlijsten met veel gevoel en een flinke dosis humor. Een avondje Guus Meeuwis is voor fans daarom veel meer dan een simpel concertbezoek. Het is met recht een beleving op zich.

Guus Meeuwis inhuren doet u altijd met zijn liveband erbij. De zanger en zijn vaste groep muzikanten vullen elkaar naadloos aan, en zijn daarmee het bekende geheel dat meer is dan de som der delen. Let echter wel op: u kunt Guus Meeuwis nietboeken voor privéaangelegenheden en bruiloften. Ook is hij niet beschikbaar voor optredens met orkesten, harmonieën en fanfares.

Veilig en vertrouwd Guus Meeuwis boeken voor een show

Wilt u Guus Meeuwis boeken voor een daverende liveshow? Wij regelen het voor u. Voor meer informatie over de voorwaarden, de prijs en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie en/of een vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

 

Download PDF

Foto's

Video's

Screen Shot 2017-09-20 at 13.40.07
Screen Shot 2017-09-20 at 13.42.07

Guus Meeuwis Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459