Guy Barzily boeken

Guy Barzily was in de eerste uitzending van The voice of Holland de grote verrassing. Zowel publiek als jury werden volledig verrast door zijn indrukwekkende auditie.

De uit Tel Aviv afkomstige Guy heeft 13 jaar in Londen gewoond waar hij een jaar lang in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat speelde op Westend, daarnaast speelde hij ook in 2 kleinere producties: The Lion King en Jesus Christ Super Star. Hij was musical director in 3 producties van de musicals Annie en Fame, verzorgde backing vocals voor diverse artiesten en speelde in bands. Tevens heeft hij over de gehele wereld in diverse pianobars gespeeld. Speciaal voor The voice of Holland is hij naar Groningen verhuisd om daar aan de slag te gaan als pianist.

Toen Guy begon te zingen draaiden alle juryleden van The voice of Holland zich direct om. Uiteindelijk heeft hij Roel van Velzen gekozen als coach. Guy is erg te spreken over zijn coach. Van Velzen is “straight-forward” en “a lovely guy”.

Download PDF

Guy Barzily Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459