Hans Teeuwen boeken

Hans Teeuwen is niet alleen een gevierd cabaretier maar ook een subtiele jazz-zanger. Sinds 2006 vertolkt hij, begeleid door zijn band, op geheel eigen wijze liedjes van artiesten als Frank Sinatra, Billie Holiday en Sarah Vaughan.

Cabaret

Brabander Hans Teeuwen is sedert zijn succesvolle solotheaterdebuut in 1994 een vooral bij jongeren razend populair cabaretier. Teeuwens humor wordt gekenmerkt door onverwachte wendingen, absurdisme en vrijmoedig gebruik van schuttingtaal. In 1999 heeft hij ook een hoofdrol in de speelfilm Jezus is een Palestijn.

Zang

Een ontmoeting van Hans Teeuwen met jazzmuzikant Bas van Lier resulteert in 2001 in het album One For My Baby, een cd vol liedjes van Frank Sinatra, ‘featuring Hans Teeuwen’. Na vijf theaterprogramma’s verlegt hij vanaf 2005 zijn aandacht naar een zangcarrière en het maken van speelfilms. Eind 2007 brengt hij een DVD uit: Hans Teeuwen Zingt. Hetzelfde jaar start hij een nieuwe muzikale voorstelling onder de titel ‘Hans Teeuwen Het Vrije Woord’. In 2008 blaast hij zijn cabaretcarrière nieuw leven in door Engelstalige shows te gaan spelen in Groot-Brittannië, en in Nederland maakt hij in 2011 zijn comeback als cabaretier met het programma Spiksplinter.

 

© Artiestenbureau.nl – Almere

.

 

Download PDF

Hans Teeuwen Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459