Headhunterz boeken

Headhunterz is een hardstyle-project uit 2006 van de Veenendaalse dj Willem Rebergen (geboren: 12 september 1985). Rebergen was vanaf zijn negende muzikaal actief in een kinderkoor, nam later cd’s op en sprak stemmen in voor films. Hij treedt ook op onder de naam Antifact; onder die naam heeft hij onder meer Estaloca en The Path Of Righteousness uitgebracht. Headhunterz bestond eerst uit twee personen, namelijk Rebergen en Bobby (DeeJ-010), maar Rebergen had meer ambitie om er mee door te gaan. Rebergen zat op de Rockacademie, maar daar konden ze hem niet helpen met hardstyle. Rebergen debuteerde kort daarvoor als producer genaamd Nasty D-Tuners, waarna er een aantal platen op het label Scantraxx verscheen. Rebergen heeft ook een eigen platenlabel, Scantraxx Reloaded, een sublabel van Scantraxx. Headhunterz brengt ook elke maand zijn eigen podcast Hard With Style uit onder Q-dance. De podcast wordt maandelijks uitgebracht en gaat naar eigen zeggen over het bieden van kansen aan nieuwe producers en het laten horen van verschillende soorten hardstyle. De stem van Fred Wemel wordt in de Nederlandse versie van de Harry Potter-films ingesproken door Rebergen. Ook verzorgt hij de stem van Squid in de kinderserie Rocket Power.

Als Headhunterz boekte hij vanaf 2006 succes. Hij trad op bij Defqon.1 2006 en mocht een paar maanden later samen met The Prophet in een uitverkocht Gelredome optreden op het dance-evenementQlimax. In 2008 en erna stond Rebergen op bijna alle grote evenementen.

Headhunterz werkte samen met Wildstylez in Project One. Zijn eerste samenwerking was met The Prophet. Samen maakten zij de platen “Scar Ur Face” en “High Rollerz”, speciaal voor het optreden opQlimax 2006. Pas veel later zou er weer een samenwerking volgen, genaamd “The Summer of Hardstyle”. Deze is onder de alias “Proppy (The Prophet) & Heady (Headhunterz)” uitgekomen.

Andere samenwerkingen zijn “Tonight/Famous” met de Noisecontrollers, een van de weinige platen waar Scantraxx- én Fusion-artiesten samen de studio indoken. Verder is er ook een nauwe band met de Italiaanse dj Technoboy.

Op 30 januari 2010 stond het feest X-Qlusive van Q-dance geheel in het teken van Headhunterz. Op deze avond draaide hij onder andere samen met Wildstylez, Brennan Heart en Noisecontrollers. Ook gaf hij nog een liveoptreden als Project One en sloot hij de avond af samen met The Prophet, zijn ontdekker, onder de naam Proppy & Heady. Op 28 juli 2012 trad hij op op Tomorrowland.

Op 20 oktober 2012 was Headhunterz de eerste hardstyle-dj die ooit in het Ziggo Dome optrad dit concert stond in het teken van zijn podcast Hard With Style. Ook staat Headhunterz op nummer 11 in de DJ Mag top 100, hiermee is hij de populairste hardstyle dj.

Download PDF

Headhunterz Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459