Hed Kandi Live boeken

Internationaal lifestylemerk Hed Kandi, bekend van de bekroonde publieksfeesten, is nu ook te boeken voor zakelijke evenementen. Maak van uw evenement een spraakmakende en onvergetelijke Hed Kandi beleving met classy clubsounds, opzwepende live artiesten en oogverblindend entertainment.
Hed Kandi Live is de unieke combinatie van live band & Hed Kandi DJ.

De twee uur durende show is een kant en klaar concept bestaande uit:
– Internationale Hed Kandi DJ
– 3 Hed Kandi live artiesten (saxofonist / percussionist / vocalist)
– 2x theatrale Hed Kandi entertainers met 3 verschillende acts
– Wereldberoemde Hed Kandi visuals
– Optioneel: Hed Kandi LED DJ booth

Hed Kandi Live is volledig te customizen en inzetbaar voor zowel een productintroductie als een glamorous personeelsfeest of fashionshow afterparty. Er zijn 3 verschillende pakketten beschikbaar:

1) Hed Kandi Lounge
2) Hed Kandi Club Classics
3) Hed Kandi House

Hed Kandi

Opgericht in 1999 in London als CD compilatiemerk en uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Hed Kandi staat synoniem voor de beste funky club house in een stijlvol jasje. De feesten van het vrolijke maar zeer stijlvolle Hed Kandi worden jaarlijks wereldwijd door 1.000.000 mensen bezocht en vinden plaats in hippe clubs in onder andere London, Sjanghai, Barcelona, Melbourne, Parijs, Las Vegas en in de Space op partyeiland Ibiza.

Ook in Nederland heeft het fenomeen rotsvaste voet aan de grond met events in de Heineken Music Hall. Hed Kandi feesten worden gekenmerkt door een saamhorige, Ibiza-achtige sfeer.

Download PDF

Video's

_Hed Kandi Live 2016 – 2

Hed Kandi Live Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459