Hou van Holland LIVE boeken

Hou van Holland LIVE is een meezingfeest van jewelste

Eindelijke de allerbeste hits van Nederlandsche bodem, live gespeeld door een topband en ondersteund met spectaculaire visuals en teksten op een mega-groot led videoscherm. Deze feestband laat in een hoog tempo een groot aantal bekende hits en melodieen voorbij komen met als voornaamste doel het bouwen van een groot feest. De show van Hou Van Holland LIVE zit helemaal vol publieksinteractie. Het publiek is namelijk onderdeel van de show. We laten je meezingen, -feesten en -dansen, ook op jouw evenement – en het wordt altijd een succes, elke keer weer. En het leuke is: Alles is Nederlandstalig!

De beste muzikanten 

Edwin is de zanger van Hou van Holland LIVE en zingt een avond lang de grootste NL-talige hits met hulp van 2 geweldige zangeressen. Verder bestaat Hou Van Holland LIVE uit een groep van professionele muzikanten die veelal ook bij diverse Nederlandse topartiesten en events spelen. Denk zoal aan: Van Velzen, Wolter Kroes, Tim Akkerman, Marco Borsato, Anouk, Toppers in Concert, Symphonica in Rosso, etc., etc…

Hier nog wat tips om uw feest onvergetelijk te maken…

* Special Effect: Voor Hou Van Holland LIVE is het mogelijk om extra CO2 en vuur effecten mee te nemen. Te gek voor het extra overweldigende effect op een festival!

* Blazers: De Hou Van Holland LIVE blazerssectie – The Holy Horns – bestaat uit David en David op Trompet en Saxofoon. Speciaal geschreven arrangementen zorgen voor een nog vollere sound en de extra muzikanten maken het een waar muziekspektakel.

* Allround DJ: Onze eigen Session Productions allround DJ’s zorgen ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Wij hebben een select gezelschap van DJ’s aan ons gebonden en we verzorgen daarbij alle benodigde techniek.

Vraag hiernaar bij het boeken, deze opties zijn niet standaard inbegrepen.

Download PDF

Foto's

Video's

houvanholland
leef

Hou van Holland LIVE Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459