HydroBoy boeken

Wie de kreet “hindabuilding!” niet kent heeft afgelopen jaren vermoedelijk onder een steen geleefd. In 2012 scoorde HydroBoyz onder de vleugels van Rotjoch’s label Mucho Dinero, een enorme hit met hun aanstekelijke single ‘Hindabuilding’, welke over menig festivalterrein en in clubs van Nederland tot aan Spanje rondschalde. Festivals als Appelsap en Solar werden in dat jaar dan ook vakkundig afgebroken tijdens hun energieke shows en dit werd nog even dubbel en dwars bevestigd door de State Award die zij wonnen voor ‘Beste Liveact’ en de nominatie als ‘Beste Groep’.

Onlangs besloten Hydro en MocroManiac een punt te zetten achter de formatie HydroBoyz en beiden solo verder te gaan. Sindsdien gaat Hydro verder door het leven als HydroBoy. Stil zitten komt echter niet in zijn vocabulaire voor: inmiddels is HydroBoy druk bezig met de afronding van zijn ‘Timmygang’ mixtape, waarop hij samenwerkt o.a. Adje, Bokoesam, Kalibwoy en Lil Kleine. Verwacht dan ook snel nieuwe aanstekelijke en energieke hits zoals je ze van HydroBoy gewend bent!

Download PDF

HydroBoy Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459